Vognposen til Tinkafu, hvordan snitte hull til selen i barnevognen

Opprettet den under Produktene hos Mamman Min og Meg

Hei

Under ser dere en enkel instruksjon med bilder hvordan du enklest mulig kan tilpasse din Tinkafu vognpose til din barnevogn. Tinkafu lager funksjonelt barnevogntilbehør med smarte løsninger, og denne vognposen i ull er det nyeste tilskuddet i deres kolleksjon. Vi har testet den ut, og er veldig fornøyd med den.

1.Sett posen i din barnevogn og velg hvilke hull som skal åpnes for selen.2. Utstyr du trenger for å gjøre denne jobben er barnevognen, en skarp kniv og et skjærebrett eller lignende for å legge under stoffet når du skal snitte.3.For å snitte hullene til selen må du ta ut dynen av den øvre delen av vognposen, åpningen til dette finner du på vognposens innside, nederst ved barnets føtter.
4. Legg skjærebrettet under hullet du skal snitte, pass på å holde deg innenfor det oppmerkede område og ikke snitt i sømmen. Snu dynen/stoffet hvis nødvendig for å snitte fra begge sider.5. Når du skal snitte hullene i selve vognposen legger du også skjærebrettet i mellom.
6.Her er det laget hull til den ene selestroppen.
7.Hullene er ferdig snittet og vognposen er tilpasset denne barnevognen.8.Slik ser den ut i liggende stilling. Da håper vi du blir fornøyd med din nye vognpose og si fra hvis du lurer på noe så hjelper vi deg gjerne:)

Her kan du se flere Tinkafu produkter


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din