Tommel opp for Cozyfix ammepute!

opprettet den under Produktene hos Mamman Min og Meg

Hei
Det er enkelte av produktene jeg fører i nettbutikken jeg ønsker å skrive litt mer om, produkter jeg selv har testet, og har valgt å ta inn fordi de virkelig har vært et nyttig og godt hjelpemiddel i min egen hverdag som gravid og nybakt mamma.
 Her kommer et innspill fra sidelinjen fra ei jente som har brukt Cozyfix ammepute.

 Dette er Tijana og Philip, og dette er hva hun har og si om Cozyfix ammepute


"Takket være denne ammeputen fikk både jeg og min sønn hjelp med ammingen. Min sønn ble lagt i riktig leie og høyde slik at han kunne ammes riktig fra første stund. For min del reddet ammeputen ryggen min, samtidig som jeg fikk frie hender til å hjelpe min sønn og gjøre småting. Forskjellen jeg opplevde mellom Coxyfix ammepute og andre ammeputer var at denne satt helt inntil kroppen, noe som gjorde at min sønn ikke gled ned mot min mage/kropp. Jeg kommer til å bruke denne ammeputen ved mine fremtidige graviditeter og anbefaler den sterkt til andre"

Cozyfix ammepute ble utviklet av Edith Halberg, en mamma som selv fikk en prematur baby, premature barn har en svakere sugeevne enn fullbårne. Edith tilbrakte timesvis på sykehuset sammen med sin baby, ammepute etter ammepute ble testet og forkastet, hun fikk  kramper og vonde armer på grunn av den statiske og anspente ammestillingen, ideen om Cozyfix ble til.

Edith har arbeidserfaring og kompetanse som produktutvikler og i samarbeid med med fagfolk startet hun arbeidet med å utvikle Cozyfix ammepute.
Cozyfix er en ammepute som har blitt testet på et av Norges mest anerkjente sykehus i en periode på 2 år, og fysioterapaut og ammeeksperter har kommet med sine innspill underveis i prosessen.


Jeg syntes Tijana sin tilbakemelding oppsummerer det meste, så jeg skal ikke skrive så mye mer om emnet, men jeg vil gjerne nevne at jeg selv har brukt Cozyfix ammepute, den ble anskaffet når jeg gikk gravid.
Jeg hadde lest utallige gode tilbakemeldinger om denne ammeputen på nettet, og jeg må helt ærlig si at jeg tror ikke jeg hadde fått til ammingen uten denne ammeputen. Jeg hadde store problemer med å holde junior riktig, og med en baby med liten matlyst var det mye vanskligere å komme i gang med ammingen enn jeg hadde forestilt meg.

Her kan du lese mer om Cozyfix ammepute

Christina

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din