Vi har fylt på med nydelig ull fra Mole Little Norway

Opprettet den under Produktene hos Mamman Min og Meg

Hei
Det er rett og slett beinkaldt ute, og god og varm ull varmer små og store kropper rundt omkring i Norge om dagen. Vi har fylt opp butikken med nydelig ull til de små fra Mole Little Norway. Kjenner du til Mole?

Dette er norsk design som bringer deg rett tilbake til barndommen med kalde vintre, røde eplekinn og kakao på bestemor sitt kjøkken. Jeg har til og med hørt at det er en bestemor som sitter og hekler nydelige små roser på enkelte plagg.

Hanne, designeren bak Mole Little Norway finner sin inspirasjon i vår vakre norske natur og minner fra barndommen. Hun benytter både merinoull, lammeull og økologisk bomull i sine kolleksjoner. Plaggene har små vakre detaljer som løfter de opp og gir dem det lille ekstra, og jeg bøyer meg i støvet. 

Her er en liten smakebit, og ta deg en tur inn i butikken Mole Little Norway, vi har ull til både babyer og litt større barn.

En ting er sikkert, dette varemerket kommer du til å se mer av her hos Mamman Min og Meg.Ha en fin fin kveld videre😃

Christina


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din