Bambus klær fra Hust & Claire!

opprettet den under Produktene hos Mamman Min og Meg

Hei
Har barnet ditt sensitiv hud? Er ikke ull et alternativ for dere? Vi nordmenn bruker ull til det meste, spesielt til barna våre, og det er ikke så rart. Ull har mange fantastiske egenskaper!
Vi bor i et land med store temperatur svingninger, og spesielt når de små begynner i barnehagen står ullklær høyt på inventarlisten.

Men det er ikke alle som kan bruke ull, og da finnes det faktisk et alternativ du kan prøve.
Har du hørt om bambus? Klær laget av bambus viskose har mange av de samme egenskapene som ull og er ofte anbefalt som et alternativ, og ikke uten grunn. 
Bambus viskose er veldig mykt, det føles som silke mot huden. Den varmer når det er kaldt og avkjøler når det er varmt, den transporterer fukt, puster og er temperatur regulerende. 

Vi har nå fylt opp butikken med flotte bambus-bodyer fra Hust&Claire, og om du og barnet ditt elsker ull så har vi et godt utvalg av dette også.  Trenger du en barselgave eller bygger du kanskje opp garderoben til en ny verdensborger? Ta en titt på våre Hust & Claire bambus bodyer
 
 
 
Ta også en sving innom Tilbudskroken, der ligger det mye fint til liten og stor. Ha en forsatt strålende vinterferie og en riktig god helg:)

Kommentar(er) 1

Skriv kommentaren din