Unike Rørosposer fra EasyGrow!

opprettet den under Produktene hos Mamman Min og Meg

Hei

Nå ønsker vi Easygrow velkommen til Mamman Min og Meg. Flere nyheter kommer inn i hyllene i løpet av april, og takket være så mange fine tilbakemeldinger fra dere tror jeg vi har fått til et sortiment dere vil bli fornøyd med😃

 

Easygrow er fra Norge, og er et selskap som har stort fokus på kvalitet og godt sovemiljø for barnet både ute og inne. Easygrow skal først og fremt være god komfort og trygt for barnet. Derfor sjekker de alle sine vognposer ekstra når det gjelder kvalitet og innhold av miljøgifter. Alle deres vognposer har tekstiler som er Öko Tex 100 sertifisert og de bruker økologiske stoffer der det er mulig.

 

 

 

Vi ønsker de to første vogn og bilstolposene velkommen til oss, disse posene er unike håndlagede ullposer laget av Røros Tweed. Ullen kommer fra sauer som beiter i ren norsk høyfjellsnatur. Er de ikke fine? Her var det kjærlighet ved første øyekast!

Ullposene er klargjort for 5 punktsele og har glidelås midt foran og i bunn.

 

Er du på jakt etter en unik vognpose, ta en titt på disse. De seiler med strak kurs rett inn i vår meny for økologiske og grønne produkter.

 

Les mer om Rørosposene fra Easygrow her

 

Ha en riktig fin dag videre, og vi ønsker dere en riktig fin påske🐣

Christina


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din