Er du gravid og leter etter en behagelig amme-bh?

opprettet den under Produktene hos Mamman Min og Meg

Er du gravid og leter etter en behagelig amme-bh?

Er du gravid? Har magen begynt å vokse? Eller nærmer du deg kanskje fødsel?  Så spennende og fantastisk periode av livet ditt, nyt den til det fulle.❤️

 

Når jeg gikk gravid fikk jeg fort en ganske stor mage, og med gravidmagen dukket det opp nye erfaringer underveis som måtte løses.

Klærne mine vokste jeg fort ut av, og jakten på mammaklær var i gang.

Nettet ble saumfart, og gater tråkket opp og ned i jakten på de perfekte mammaklærne, gøy var det, men jeg fant fort ut at med en stor mage å vagge rundt med var det enklest å lete meg frem blant nettbutikker.

 

Det er et produkt jeg har lyst til å tipse og fortelle deg litt mer om, det er ammebh uten spiler og sømmer.

Babymagen begynte raskt å butte mot kanten på bhen, spesielt utover ettermiddagen og kvelden ble dette plagsomt. Google ble flittig brukt, og jeg fant ganske raskt informasjon om at løsningen var å gå til innkjøp av en ammebh uten spiler. De hadde bøttevis med anbefalinger fra andre mødre på nettet.

 

 

En fleksibel bh er din perfekte følgesvenn gjennom graviditeten, til sykehuset og etter fødsel. Hvis du planlegger å amme, skaff deg god amme-bh som du kan ta med deg til sykehuset. Den første tiden etter fødsel vil størrelsen på bysten variere etter som den tilpasser seg barnets behov for melk.

Etter ca tre måneder vil dette stabilisere seg. Noen vil også merke behovet for å sove med bh og innlegg om natten i denne perioden. Da er det greit at det ikke klemmer noe sted, og at amme-bhen tillater litt endring på plassbehovet.

 

Vi har et godt utvalg amme-bher som oppfyller disse behovene, blant annet Bravado Seamless og Boob sin Fastfood serie. Myke og behagelige, ingen irriterende sømmer og ganske fine er de også, ikke sant?

 Klikk her for å komme til meny Amme-BH

 

 

Bravado Seamless Ammebh

 

 

Bravado Seamless Ammebh

 

 

Bravado Seamless Ammebh

 

 

Boob sports amme-bh

 

Boob ull-ammebh

 

Ha en riktig fin kveld videre, og lurer du på noe, kontakt oss så skal vi hjelpe deg så godt vi kan.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din