Ammeklær nødvendig, hvorfor trenger jeg det? Fordelene med ammeklær

opprettet den under Produktene hos Mamman Min og Meg

 

Er du gravid? Har du akkurat fått en liten baby, planlegger du å amme, eller har du allerede ammet en stund?

Lurer du kanskje på om ammeklær er noe for deg, og hva som er fordelene med ammeklær?

Er du gravid vil du på et eller annet tidspunkt naturlig nok vokse ut av klærne dine, og jakten på klær som ikke strammer er i gang. Da kan en ammekjole være et godt alternativ, skal du først investere i nye klær, hvorfor ikke investere i noe du kan bruke en god stund fremover. 

 

Hvis du allerede er i gang med ammingen har du kanskje erfart noen situasjoner hvor tilgangen til matfatet ikke er så enkel?

 

Noen anledninger krever kanskje en kjole som for eksempel 17. mai, jul, bryllup og ikke minst dåp. Med en ammekjole blir den koselige ammestunden litt enklere å praktisere i festlige lag. Ammeløsningen er smart og diskret, enkel å håndtere med en hånd. Med enkle triks kan en ammekjole pyntes opp til fest, eller tones ned til en hverdagskjole.

 

 

Gravid og ammekjoler

 

En annen ting flere ammende mødre bekymrer seg over er brystbetennelse og tette melkeganger, dette er jo noe man helst vil unngå!

Ofte blir blant annet ull og fleece anbefalt for å forebygge dette. Her kan ull ammeinnlegg være en løsning, og/eller ammeklær som er designet for å kunne være med å bidra til å forebygge dette.

Eksempler på ammeklær som er designet for dette er:

Boob Warmer Ammegenser eller ammekjole

Boob Ammesinglet Ull

Boob Ammebh Ull

 

 

Fordelene ved å bruke ammeklær er flere, kort oppsummert:

 

  • Du kan enkelt amme ditt barn på farten, den smarte ammeløsningen gjør at du enkelt og raskt kommer i gang med ammingen
  • Diskret ammeløsning
  • Ammeløsningen er enkel å håndtere med en hånd, dette gjelder både ammeklær og ammebh
  • Noen plagg er designet slik at de kan være med på å forebygge brystbennelse
  • Ammeklærne er myke og behagelige
  • De fleste ammeklærne er designet slik at de også er fine å bruke når du går gravid, det er plass til en voksende babymage
  • Noen anledninger kan kreve en kjole, som for eksempel dåp, bryllup, 17. mai og jul, praktisk med en ammekjole som kan brukes til hverdag og fest
  • Ammeklærne kan vaskes i maskin

 

Sist, men ikke minst, det er jo litt stas med noe nytt til deg selv i denne spesielle perioden av livet ditt, ta en titt, kanskje finner du noe som passer akkurat deg:)

 

Ammeklær  (kategorisert, enkelt å finne frem)

Mammaklær  (Her ligger alt på en side)

 

Ha en fin fin dag videre:)

Christina

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din