Vi har rundet 1. september og årets ull til barn og baby triller inn i hyllene🍂

Opprettet den under Produktene hos Mamman Min og Meg

Hei

Høsten er her, fineste månedene i året syntes jeg. Herlig temperatur, vakre høstfarger og vi får inn så mye fine ullklær til de søte små. Ullnyhetene triller inn i butikken som perler på en snor, og favoritter fra Hust&Claire, Lillelam og Joha har funnet plassen sin i butikkhyllene. Fra klassikeren Lillelam har vi selvsagt blant annet favoritten gjennom en årekke, sparkedressen i alle farger og størrelser.

Lillelam sin ulldress er designet på barnas premisser i den mykeste merinoull. Den har en løs og behagelig passform, med brettekanter på ermer og ben som kan forlenges litt når barnet vokser. Enkel å kle av og på, super å bruke på trilletur, utelek, eller som en kjøredress, gavetips for babyshower eller barselgave.

 

 

Lillelam Sparkedress Basic Blå

 

 

Lillelam Ulldress Basic Rosa

 

Du finner mer ull til barn og baby fra Lillam her

 

Fra Joha har vi blant annet i år valgt å ta inn ulldresser, babytøfler, votter og balaclava i herlig myk børstet ull i naturfarger. Ullen kan vaskes i maskin på ullvask, og den mørkegrå ulldressen har en fiffig løsning der du kan brette ned ermer på ben og erm slik at de fungerer som votter og sokker.

 

 

Joha Ulldress Børstet Ull Naturhvit

 

 

Joha Ulldress med 2 i 1 løsning

 

Balaclava fra Joha i herlig myk ull med vindstopper

 

Du finner selvsagt også bodyer, babybukser og annet ull tilbehør fra Joha, ta en titt her

 

Både Joha og Hust&Claire fører rene ullprodukter, men de har også kolleksjoner hvor ullplagget har merinoull på yttersiden og bambusviskose eller bomull på innsiden nærmest barnets hud.

Dette kan være spesielt praktisk for barn med sensitiv hud, og for de barna som ikke tåler ull direkte mot huden. Selv om det er veldig få som reagerer allergisk mot ull er det fint å finne slike gode alternativer der ullens fine egenskaper blir ivaretatt. Bambusviskose har mange av de samme egenskapene som ull, så her er det en vinn, vinn situasjon:)

 

 

Joha Ullbody med bomull på innsiden

 

Se mer av den nydelige av de nydelige ullnyhetene Hust&Claire,  Joha og Lillelam her, følg med, vi venter mer ull utover høsten:)

 

For å se mer ull kan du ta en titt på lenken under.

 

Ullklær Barn og Baby

 

Vi ønsker deg og dine en riktig nydelig september måned:)

Christina

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din