Vår historie

opprettet den under Mamman Min og Meg

Hei

Når jeg selv gikk gravid og ble mamma til lille Alexander oppdaget jeg en spennende og ny verden som ga inspirasjon og energi til å dele mine erfaringer med andre. 

Livet gjennom Alexanders øyne har gitt meg mange gode og nyttige erfaringer som jeg ønsker å formidle videre til de som handler hos oss. 

Jeg husker så godt forventningen og gleden underveis, hvordan jeg satt time etter time, søkte meg frem til klær og utstyr til meg selv og Alexander, planla hvordan barnerommet skulle se ut ned til minste detalj. En herlig og spennende periode:)


Vi bestreber oss etter å hele tiden ha et sortiment med smarte, funksjonelle og praktiske produkter av god kvalitet, et utvalg produkter med det lille ekstra samlet på et sted til deg og barnet ditt i denne spennende perioden i deres liv.

Her inne på denne siden kommer det til å bli skrevet om litt av hvert, litt om utvalgte produkter, produkttester, veiledninger,  messer vi skal på, en smakebit av produkter som kommer inn i butikken, rett og slett litt om hva vi driver med. 

Vi vil gjerne høre fra deg, din mening og erfaring om produkter,  er det noe du savner i butikken? Send oss gjerne en e-post, det setter vi stor pris på. Du finner kontaktinformasjon under "Kontakt oss"

Ha en riktig fin dag videre:)
Christina


 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din