For deg som er ny, dette er oss☺️

opprettet den under Mamman Min og Meg

For deg som er ny, dette er oss☺️

Velkommen til Mamman Min og Meg, vi er en nettbutikk, og en fysisk butikk i Son sentrum.

Hos oss finner du mamma, baby og barne produkter, der hvert produkt er håndplukket med omtanke.

Er du gravid, nybakt mamma, eller har du hatt dine søte små en stund allerede, er dette butikken for deg. Hos oss fører vi blant annet gravid og ammeklær, ammeutstyr, baby og barneklær, utstyr og leker, vi følger deg og barnet ditt gjennom graviditeten og småbarn stadiet med fokus på kvalitet, smarte løsninger og funksjonalitet.

 

 

Jeg husker så godt graviditetene, forventningene og gleden underveis.
Hvordan jeg satt time etter time, søkte meg frem til klær og utstyr til meg selv og barnet, planla hvordan barnerommet skulle se ut ned til minste detalj.

Det var ikke så enkelt å finne det jeg trengte, magen ble stor, og klærne ble for små.

Jeg så behovet for en nettbutikk der du finner de produktene du trenger når du går gravid, har blitt en nybakt mamma, ammer og på veien videre som småbarns mamma.

 

Når jeg selv gikk gravid, og ble mamma til lille Alexander oppdaget jeg en spennende ny verden som ga meg inspirasjon og energi til å dele mine erfaringer med andre.

Nå er det slik at tiden flyr fort, og vi har fått et enda lite tilskudd i familien, lille Amalie har kommet til verden, og hun har også blitt med på reisen. Amalie er i dag 2 år og Alexander har rukket å bli hele 5 år.

Med tiden har også behovet for større plass, og et lokale der kundene våre kan komme å se på, prøve, samt få veiledning om produktene meldt seg.

Sommeren 2019 dukket det rette lokalet opp. I tillegg til nettbutikken gleder vi oss over å ha åpnet en fysisk butikk i Son sentrum.

 

Jeg heter Christina, og er nå tobarnsmamma, det er en spennende og koselig hverdag i seg selv. 
Jobben med Mamman Min og Meg er givende, utfordrende, spennende, og ikke minst utrolig hyggelig i møte med deg som kunde og småbarnsforelder.

Jeg har de siste årene jobbet som Prosjektleder i logistikkbransjen.

Når jeg ble mamma til lille Alexander ble også ideen om Mamman Min og Meg født, arbeidet med nettbutikken startet høsten 2014 sammen med min mann Glenn.

Mamman Min og Meg har nå utviklet seg til å bli en familiebedrift.

Vi bestreber å hele tiden ha et sortiment med smarte, funksjonelle og praktiske produkter av god kvalitet, et utvalg produkter med det lille ekstra samlet på et sted til deg og barnet ditt i denne spennende perioden i deres liv. Det finnes hundrevis av nettbutikker som selger varer til mor og barn. Mange har stort vareutvalg til lave priser.
Hos oss handler det om kvalitet og bærekraftighet til riktige priser.

 

Mamman Min og Meg jobber etter tre ledende prinsipper:

Kvalitet

  • Kvalitet gjennom alle ledd, fra leverandør, via butikk, til sluttbruker. Hos oss finner du flotte og funksjonelle gravid og ammeklær, baby og barneklær i myk og varm ull, økologisk bomull eller bambus. Pedagogiske og utviklende leker, nyttig og praktiskt utstyr. ​Vi fører prisbelønte og eksklusive merker, og setter nostalgi, håndarbeid og naturmaterialer i høysetet. Alle produkter skal være sikre, og holde god kvalitet. De fleste lekene er av tre eller andre naturlige materialer. Det er først når man holder produktene i hendene at man forstår dette fullt ut. I barneklærne er det mye ull fordi vi er opptatt av ullens mange gode kvaliteter.


Smart, funksjonelt og utviklende

  • Vi ser etter smarte, funksjonelle produkter og løsninger som hjelper deg i din hverdag som gravid og mamma, som for eksempel en stellematte med vegger for å trygge stellesituasjonen, eller en amme-bh i ull som kan hjelpe til å forhindre tette melkeganger og brystbetennelse. Leker skal være utviklende og pedagogiske. Det er ikke alltid de mest teknologiske lekene som er de mest spennende. Mange har opplevd at barna er mer opptatt av innpakningspapiret enn selve gaven. Hos oss forsøker vi å finne produkter som appellerer til barnas nysgjerrighet og utvikling.

    
Sosiale og etiske retningslinjer

  • Vi bestreber oss på at alle produkter skal være produsert uten å utnytte barn, dyr eller naturen. Det er også viktig for oss at alle våre produsenter følger sosiale og etiske retningslinjer for deres ansatte og samarbeidspartnere. Merinoullen i barneklærne vi fører er kun fra produsenter som garanterer at de benytter mulesingfri ull og er opptatt av dyrevelferd.

 
Vi har leverandører fra hele verden, hvorav en stor andel er fra Skandinavia. 
Du kan selv lage ønskelister for deg og barnet ditt som du enkelt kan dele med familie, venner og bekjente. Det er også mulig å kjøpe gavekort til en du er glad i.
 
Hjertelig velkommen til vår verden.
Vi ønsker deg en god handleopplevelse, og en like fantastisk periode i livet som vi har hatt med lille Alexander og Amalie.
 
Klem
Christina, Glenn, Alexander og Amalie

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din