Min første tabbe som nybakt mamma😳

Opprettet den under Produktene hos Mamman Min og Meg

Min første tabbe som nybakt mamma😳

Hei

Når jeg ( Christina ) startet arbeidet med å bygge opp denne nettbutikken høsten 2014, var eldste sønnen min Alexander 4 måneder gammel. Det var han, og alle erfaringene jeg gjorde som gravid og nybakt mamma som var inspirasjonen til å gyve løs på dette. Jeg syntes dette var en utrolig morsom verden. 

Samtidig ønsket jeg som mange andre foreldre en jobb som gjorde det mulig å tilbringe så mye tid som mulig med barna mine når de er små. Nettbutikken gjorde dette mulig.

 

Noe jeg brant for, og fortsatt gjør er å dele mine erfaringer om produkter jeg har hatt spesielt god nytte av. Hittil har jeg ikke helt funnet tiden til å skrive om dette, men fremover kan du forvente deg flere erfaringsinnlegg og testing av produkter.

Som nybakte foreldre er det jammen meg ikke enkelt å finne frem i mylderet av babyprodukter der ute.


Solskjermen fra Tinkafu er et produkt jeg vil trekke frem som spesielt nyttig på denne tiden av året.
Vårsola er skarp, og ute på trilletur har sola en tendens til å skinne rett inn i barnevogna.

En tabbe jeg selv gjorde som nybakt mamma i verdens tykkeste ammetåke var å glemme å beskytte babyen min mot sola.

Tanken slo meg ikke engang at det ikke skal mange solstrålene til før de nyfødte blir solbrente.
Halveis på vår første trilletur fem dager etter fødsel gikk det heldigvis opp for meg, sola skinte rett inn i ansiktet på poden. Skrekk og gru, med verdens sorteste samvittighet kom vi oss begge helskinnet hjem fra vår første trilletur. ( Bokstavelig talt, vi rygget halve veien)
Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å ringe noen litt mer erfarne mødre for å spørre om råd. Hva skulle jeg gjøre? Jeg hadde jo hørt at solkrem skulle man ikke bruke på så små babyer. Etter gode råd og tips fant jeg frem til en slik solskjerm. Turen gikk rett til nærmeste butikk for å kjøpe en slik, og den kan jeg love deg ble godt brukt resten av sommeren.

Noen barnevogner har en form for solskjerming integrert, men slettes ikke alle.
Denne solskjermen er enkel å ta på og av, og den er enkel å få med seg rundt når den ikke er i bruk. Den er også enkel å justere hvor langt du vil trekke den opp eller ned for å justere hvor mye du vil den skal skjerme. Du kan lese flere detaljer, samt se en demostrasjonsvideo av solskjermen ved å klikke deg inn på lenken under.
Du finner solskjermen fra Tinkafu her

 


 

Vil du se flere produkter fra Tinkafu finner du de her.


Ha en fin fin dag videre.
Med vennlig hilsen Christina

Mamman Min og Meg


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din