Milker er snart på plass hos Mamman Min og Meg

opprettet den under Produktene hos Mamman Min og Meg

Hei
Ammeklærne fra Danske Milker har stått på agendaen en stund, det var faktisk det første varemerket jeg bestemte meg for å ta inn i butikken. Jeg har selv testet ut ammegensere og kjoler i ull og bambus, og jeg har personlig vært veldig fornøyd. Dette er myke og behagelige ammeklær, hvor det er plass til babymage på flere av modellene:) Klærne kan også fint benyttes etter graviditet og ammeperiode da ammefunksjonen er såpass diskre, og en del av designet på plagget. 

Materialvalg og miljø har stor betydning for Milker,  og de bruker naturmaterialer som ull, bambus og økologisk bomull i sine klær. Vi nordboere har jo en tendens til å sette stor pris på varm og god ull, ikke sant? Så her tror jeg det er mye som vil falle i smak hos de fleste:) 
Her er en liten smakebit, ta vel i mot Milker ammeklær, dere vil se mer til dette varemerket utover våren her hos Mamman Min og Meg, jeg gleder meg:) 
Ha en riktig fin kveld videre:)

Christina
 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din