Personvern

Personvern hos Mamman Min og Meg

 

1. Generelt

Dette gjelder personvern hos Mamman Min og Meg/CGR Trading AS. Heretter referert til som Mamman Min og Meg.

 

Kontaktdetaljer:

Mamman Min og Meg 
Org. nr 914794722
Soleiefaret 10
1555 Son

Telefonnummer: 94871470
E-post: info@mammanminogmeg.no

 

Her vil vi beskrive hvordan vi samler inn, videreformidler og lagrer dine personopplysninger.

Politikken vår gjelder når Mamman Min og Meg tilbyr tjenester og produkter.

Dette er for eksempel når du handler hos oss, har kontakt med vår kundeservice, besøker våre nettsider eller oppretter en kundekonto.

Vi vil at du skal føle deg trygg når gir du oppgir dine personopplysninger, og vi vil informere deg hvordan vi sikrer at dine personopplysninger behandles i henhold til gjeldende lovgivning.

 

2. Personopplysningsansvarlig

Mamman Min og Meg er personopplysningsansvarlig for at Mamman Min og Meg behandler dine personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning.

 

3. Når bruker og behandler vi dine personlige data

Når du besøker vår nettbutikk/nettside, oppretter en kunde-konto, handler, abonnerer på vårt nyhetsbrev, kontakter oss må vi samle inn og behandle dine personopplysninger.

Vi samler inn denne informasjonen for å kunne tilby den service og funksjonalitet som forventes, og for å kunne innfri vår del av for eksempel en kjøpsavtale.

 

4. Hvilke opplysninger benytter vi 

Vi lagrer så lite som mulig av dine opplysninger, og vi bruker kun de opplysninger som er nødvendige for å kunne behandle din bestilling og opprettholde kommunikasjonen med deg.

Personopplysninger vi samler inn om deg som kunde er følgende:

 

  • Navn
  • Adresse (leverings- og fakturaadresse)
  • E-postadresse
  • Telefonnummer
  • Kundenummer
  • Kjøpshistorikk
  • IP-adresse og informasjon om bruk av nettsiden
  • Personopplysninger du angir ved kontakt med Mamman Min og Meg

 

For å kunne behandle din bestilling fullstendig videreformidler vi dine opplysninger til våre samarbeidspartnere.

Dette er for eksempel Posten/Bring for transport av din bestilling og Klarna for at de skal kunne opprette en faktura for ditt kjøp. 

 

5. Hvor lenge lagres dine personlige data?

Om du har kjøpt noe fra Mamman Min og Meg:

Vi lagrer personlig informasjon i 10 år, dette er i henhold til bokføringsloven

 

Om du følger oss på nyhetsbrev:

Inntil du selv velger å melde deg av, eller inntil vi sletter "ikke aktive brukere" 

 

6. Hvordan beskyttes personopplysningene

Mamman Min og Meg har tatt alle nødvendige sikkerhetstiltak for å beskytte dine personlige opplysninger, og du kan føle deg helt trygg når du gir personopplysninger til oss. Vi hindrer uvedkommendes tilgang, spredning og endring blant annet ved å lagre personopplysninger i databaser som er beskyttet gjennom adgangskontroll og brannvegg. 

 

7. Deles personopplysningene videre til noen?

Mamman Min og Meg videreformidler dine personopplysninger kun til nødvendige samarbeidspartnere. Eksempel på samarbeidspartnere er selskaper som utfører tjenester for Mamman Min og Meg, for eksempel levering, betaling og kommunikasjon.

Disse partnerne håndterer bare dine personopplysninger for å sikre at vi oppfyller våre forpliktelser i henhold til lovverk, innfrielse av avtale om kjøp eller samtykke.

Utgivelse av personopplysninger vil kun skje dersom du gir samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i Norge/EU.

 

8. Hvilke rettigheter har du?

Du kan alltid kontakte oss om du vil bli informert om hvilke personopplysninger vi har lagret om deg, om du vil korrigere opplysninger som er feil, eller om du vil slette disse opplysningene.

Mamman Min og Meg vil også på eget initiativ korrigere eller komplettere opplysninger som viser seg å være feilaktige eller mangefulle.

Du har også rett til å klage til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

9. Coocies

Mamman Min og Meg benytter Coocies for å samle inn statistikk som kan bidra til å forbedre brukeropplevelsen. Coocies er viktig for å få skjermbildet korrekt i nettleseren. Hvis du klikker på en link på vår nettside samtykker du til vår cookie politikk.